Oczywiscie, ze nie ma problemu z podwieszeniem
Niech wyraznie zaznaczy, ze nie trzeba oddawac konkretnej grupy krwi. Wystarczy oddac dowolna i w dowolnej SK, z zaznaczeniem dla kogo jest krew.
Mozna tez zrobic "czerwonego spota".
Ja od jakiegos czasu nie oddawalem kwri, ze wzgledu na przyjmowanie lekkow alergiczno-oskrzelowych. Jak bedzie jakas akcja to chetnie sie stawie.
Niech wyraznie zaznaczy, ze nie trzeba oddawac konkretnej grupy krwi. Wystarczy oddac dowolna i w dowolnej SK, z zaznaczeniem dla kogo jest krew.
Mozna tez zrobic "czerwonego spota".
Ja od jakiegos czasu nie oddawalem kwri, ze wzgledu na przyjmowanie lekkow alergiczno-oskrzelowych. Jak bedzie jakas akcja to chetnie sie stawie.
. Chyba powinienem ubolewać, prawda? Żadna z nich nie wydawała takich dźwięków (o których mowa w 1. poście) jak właśnie SKODA 2,0 TDI, co skłoniło mnie do głebszej refleksji nad myślą przewodnią konstruktorów tego motoru ale na moją zgubę już post factum. Rzeczywiście, macie rację z tą reklamą więc czas chyba pomyśleć nad zmianą funduszu emerytalnego, A wszystko przez BOGDANA, bo mówił BANKOWY. A TO ŚCIEMA BYŁA! Producentom Śkody proponuję hasło "SKODA. PRZEMYŚLANE ROZWIĄZANIA w TDI tylko dla PUCHACZY". Dlaczego nie, skoro Media Markt jest nie jest dla idiotów, bynajmniej w POLSCE. Puchacz - symbol mądrości! "Przeciętny" nie będzie kumał o co biega........firma pewnie nic nie straci....interes kręci się dalej. same zyski, panowie z MLADA BOLESLAV! A może krecika jakoś zaangażować w tę reklamę?
Komentarz